Υπέροχη γεύση, για μερακλήδες και καλοφαγάδες!!
Υλικά:
2 κιλά άκρες από χοιρινά παϊδάκια
Ανακατεύουμε σε μπολ το μέλι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη σάλτσα σόγιας και το βαλσαμικό ξίδι. Αφήνουμε μέσα στο μπολ μας τα παϊδάκια και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη. Βάζουμε για μία τουλάχιστον ώρα στο ψυγείο. Ακολούθως προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200ºC και απλώνουμε χαρτί κουζίνας σε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κόλιανδρο, τα πιπέρια, το τζίντζερ, το αλάτι και ανακατεύουμε. Αφού βγάλουμε το κρέας από την μαρινάδα του το πασπαλίζουμε με το μείγμα πιπεριών. Τοποθετούμε τα παϊδάκια στο ταψί και αφήνουμε να ψηθούν για μισή ώρα περίπου κι έπειτα χαμηλώνουμε στους 180ºC. Αλείφουμε με την μαρινάδα μας, με την βοήθεια ενός πινέλου και συνεχίζουμε να ψήνουμε για άλλη μισή ώρα μέχρις ότου δημιουργήσουν κρούστα.