Εντυπωσιακή στο πιάτο, υπέροχη σε νοστιμιά… δοκιμάστε τη και δεν θα το μετανιώσετε ….
τα φρέσκα κρεμμυδάκια της δίνουν την όψη της πίτας και την υπέροχη γεύση!!!!
[box type=”success” ]Παραδοσιακή Ποντιακή Ομελέτα[/box]ΥΛΙΚA
- 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.σ. καλαμποκάλευρο
- 4 αυγά
- ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
- Τα στύβουμε με τα χέρια μας για να φύγουν όλα τα υγρά.
- Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια αφού τα πασπαλίσουμε με το αλεύρι.
- Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά και τα αδειάζουμε πάνω στα κρεμμυδάκια.
- Όταν ροδίσει από την μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη. Η ομελέτα μας είναι έτοιμη.
Καλή σας όρεξη!