Γεμίζεις τη ζύμη με κιμά και την κόβεις σε ροδέλες. Το αποτέλεσμα; Το όνειρο των γεύσεων!
Η συνταγή αυτή χρειάζεται ελάχιστα κατά βάσει υλικά, βέβαια μπορείτε εσείς να προσθέσετε ότι υλικά ακόμη θέλετε και να την εμπλουτίσετε …
Θα χρειαστείτε:
1 συσκευασία ζύμης για πίτσα ( ή μπορείτε να φτιάξετε και δική σας ζύμη αν έχετε αρκετό χρόνο)
225 γρ μοσχαρίσιο κιμά
2 κ.σ από μίγμα μπαχαρικών
3 κ.σ νερό
1 κούπα με μίγμα διαφόρων τυριών
Υλικά της επιλογής σας (ντομάτες, κρεμμύδια, σάλτσες…)
Τσιγαρίστε αρχικά τον κιμά μέχρι να ψηθεί αρκετά. Προσθέστε μπαχαρικά και λίγο νερό.
Βάλτε όλα τα υλικά πάνω στη ζύμη. Πρώτα τον κιμά, μετά το τυρί και από πάνω ότι άλλο θέλετε.
Τυλίξτε το!
Κόψτε το σε ροδέλες του ενός εκατοστού
Είστε έτοιμοι για ψήσιμο. Ψήστε για 10-12 λεπτά, μέχρι να γίνουν χρυσά.
Όταν βγει από το φούρνο, αφήστε τα να κρυώσουν και βάλτε από πάνω ότι άλλο θέλετε!
Το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Βάλτε όλα τα υλικά πάνω στη ζύμη. Πρώτα τον κιμά, μετά το τυρί και από πάνω ότι άλλο θέλετε.
Τυλίξτε το!
Κόψτε το σε ροδέλες του ενός εκατοστού
Είστε έτοιμοι για ψήσιμο. Ψήστε για 10-12 λεπτά, μέχρι να γίνουν χρυσά.
Όταν βγει από το φούρνο, αφήστε τα να κρυώσουν και βάλτε από πάνω ότι άλλο θέλετε!
Το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Δείτε το σχετικό βίντεο