Μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξετε αυθεντικό Γερμανικό στρούντελ με κιμά από κρέας, ένα αλμυρό ορεκτικό ή συνοδευτικό που μπορείτε να σερβίρετε σε ένα επίσημο τραπέζι αλλά και σαν σνακ στην οικογένειά σας.
Πρόκειται για μια πίτα πολύ νόστιμη και πολύ χορταστική που παρασκευάζεται πολύ εύκολα και με λίγα υλικά, ενώ το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό.
Υλικά
- 1 φύλλα κρούστας
- 1 αυγό χτυπημένο με λίγο αλάτι
- 3 κούπες έτοιμος βρασμένος κιμάς
- Πιπέρι
Διαδικασία
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 1[/button]
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 2[/button]
Σε ένα ταψί βάζουμε ένα φύλλο και το αλείφουμε με το αυγό
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 3[/button]
Τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο και αλείφουμε με αυγό
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 4[/button]
Καλύπτουμε με το τρίτο φύλλο και αλείφουμε με αυγό
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 5[/button]
Βάζουμε τον κιμά περιμετρικά στο φύλλο
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 6[/button]
Προσθέτουμε πιπέρι ή κάποιο άλλο μπαχαρικό της επιλογής μας
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 7[/button]
Κλείνουμε το φύλλο τυλίγοντας προσεχτικά σε ρολό και κλείνοντας καλά τις δύο άκρες
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 8[/button]
Αλείφουμε με λίγο αυγό και ψήνουμε για 10 λεπτά
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://” ]Βήμα 9[/button]
Το αυθεντικό Γερμανικό στρούντελ με κιμά από κρέας είναι έτοιμο.
[box type=”success” ]Tips Προσθέσετε μυρωδικά της επιλογής σας Σερβίρετε με λίγη κρέμα γάλακτος[/box]
πηγή: http://nostimada.gr