Υλικά:
- 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 πακέτο ινδοκάρυδο
- 1 κ.σ. κακάο
- λίγο κονιάκ
-
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε μπλέντερ τα μπισκότα έως ότου γίνουν σκόνη και τα βάζουμε σε μια μικρή λεκανίτσα, όπου προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα 3/4 από την ινδική καρύδα, το κακάο και ελάχιστο κονιάκ.
- Τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μας μαζί και να γίνουν μια εύπλαστη ζύμη.
- Σε ένα πιάτο ρίχνουμε την υπόλοιπη καρύδα και αφού πλάσουμε μικρές μπάλες από την ζύμη μας τις κυλάμε πάνω στην καρύδα για να τις περιβάλει. Όταν τελειώσουμε βάζουμε τα τρουφάκια μας στο ψυγείο για μια ώρα και είναι έτοιμα για φάγωμα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
πηγή: greekcook.gr