Πεπόνι κοκτέϊλ….. το τέλειο!!

Ελαφρύ, δροσερό και πολύ εύγευστο  ……. για το καλοκαιράκι!!!

 

Υλικά

Πορτοκάλι χυμός

Ξύσμα πορτοκαλιού

Ξύσμα λεμονιού

Ζάχαρη

Πεπόνι

Μήλο

Αχλάδι

Μαρασκινό κερασάκια.

Πως φτιάχνουμε το κοκτέϊλ

Ρίχνουμε σε μικρή κατσαρόλα 1 φλιτζάνι από χυμό πορτοκαλιού το ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού και μισό (1/2) φλιτζάνι ζάχαρη.   Βράζουμε το σιρόπι για πέντε λεπτά (5′) και το παγώνουμε.   Καθαρίζουμε το πεπόνι και με το κουταλάκι (ειδικό) το κόβουμε σε μπαλάκια (τα οποία παγώνουμε στο ψυγείο).

Κόβουμε 2 μήλα και 2 αχλάδια σε μικρού κύβους.

Μοιράζουμε τα μπαλάκια του πεπονιού, τα μήλα και τ’αχλάδια σε μικρά μπώλ, κατόπιν ρίχνουμε πάνω το παγωμένο σιρόπι και βάζουμε επίσης μαρασκινό κερασάκια.

Το υπέροχο κοκτέϊλ μας είναι έτοιμο….να το πιείτε!!

Στην υγεία σας!!!

gossip_angel