Το εκμεδάκι της “τεμπέλας”!!
Υλικά
400 γρ κανταΐφι,
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης,
1 κουτί Γκαρνί Γιώτης,
250 γρ Βιτάμ λιωμένο
Για το σιρόπι
800 ml νερό,
800 γρ ζάχαρη,
λίγο χυμό λεμόνι
Τι κάνουμε
Ανοίγουμε πολύ καλά με τα χέρια μας το κανταΐφι και το βάζουμε στο ταψί
Περιχύνουμε πάνω στο κανταΐφι το λιωμένο Βιτάμ και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα
Όσο ψήνουμε το κανταΐφι ετοιμάζουμε και το σιρόπι
Όταν θα βγάλουμε το κανταΐφι από το φούρνο το σιρόπι μας πρέπει να είναι έτοιμο και ζεστό και το περιχύνουμε με μια κουτάλα πάνω στο ζεστό κανταΐφι
Αφήνουμε να κρυώσει καλά
Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής ακολουθώντας τις οδηγίες
Απλώνουμε την κρέμα πάνω στο κανταΐφι
Ετοιμάζουμε και τη σαντιγί ακολουθώντας πάλι τις οδηγίες
Απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από την κρέμα
Εύκολο και πεντανόστιμο!!!
πηγή: http://fanpage.gr