Κρεμμύδι γεμιστό με κεφτεδάκι και τιλυγμένο με μπέικον

Την παρακάτω πανεύκολη συνταγή τη βρήκαμε στο Team Traeger και ειλικρινά, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει για τα καλοκαιρινά μας πάρτυ.

Υλικά:

  • 2 μεγάλα, ξερά κρεμμύδια
  • χοιρινό κιμά
  • 1/4 φλιτζανιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζανιού μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλιά κασταζή ζάχαρη
  • 1 κουταλιά καυτερή ketchup
  • 1 κουταλάκι σως σόγιας
  • 1 κουταλάκι σως worcestershire
  • 1/4 φλιτζανιού κρουτόν
  • 1 πακέτο μπέικον
  • 1 μπουκαλάκι σως μπάρμπεκιου

1. Προθερμάνετε το φούρνο.

Team Traeger

2. Κόψτε το πάνω μέρος των κρεμμυδιών και αφαιρέστε την εξωτερική στρώση. Στη συνέχεια κόψτε το στη μέση και αρχίστε να το «ξεφλουδίζετε», κρατήστε όμως τα μεγαλύτερα κομμάτια για να τα γεμίσετε με τον κιμά.

ss

3. Ανακατέψτε τον κιμά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μαϊντανό, τα μανιτάρια, τη ζάχαρη, τα καρικεύματα και το κρουτόν.

ss

4. Φτιάξτε μπάλες από το μείγμα και βάλτε τις ανάμεσα σε 2 κομμάτια κρεμμύδι.

σσ

5. Στη συνέχεια τυλίξτε τα με μπέικον, χρησιμοποιώντας 3 λωρίδες για κάθε κρεμμύδι και «ασφαλίστε» το με οδοντογλυφίδες για να μην φύγουν τα κομμάτια κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

σσ

6. Ψήστε τα για 40 λεπτά, καλύψτε τα με σως BBQ και ψήστε για άλλα 5 λεπτά.

σσ

Πως σας φαίνεται;

σσ

 Πηγή: fanpage.gr