- Ενώνουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια σε ένα μεγάλο μπολ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Τόσο καλά που να είναι πια σε ίνες το κρέας στο μείγμα.
- Το μείγμα πρέπει να είναι ελαφρά υγρό έτσι ώστε τα κεφτεδάκια μας να γίνουν αφράτα.
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για ένα βράδυ κατά προτίμηση ή για 1-2 ώρες το λιγότερο
- Την επόμενη προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στον αέρα στους 200° C στον αέρα.
- Φορώντας γάντια και βρέχοντας τα χέρια μας που και που με λίγο λάδι πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα βάζουμε σε ταψάκια που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα
- Ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Μετά από 20 λεπτά, προσθέτουμε τις πατάτες στο ταψί και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
- Αφαιρούμε από τον φούρνο και σερβίρουμε προαιρετικά με τζατζίκι.
Πηγή: akispetretzikis.com