ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
700 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας
4 φέτες ψωμί του τόστ
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. κύμινο
ελαιόλαδο
1 ζωμό κότας
1/2 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα του)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
2 κονσέρβες ντομάτας κονκασέ
150 ml κόκκινο κρασί
αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ. λάδι
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 πρέζα μπούκοβο
1 κύβο κότας
3 κ.σ. κομμένο φρέσκο βασιλικό
τυρί τριμμένο
πιπέρι
500 γρ. μακαρόνια
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ