Τι χρειαζόμαστε:
- 250 γρ μαργαρίνη
- 2 κουβερτούρες
- 5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
- 1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
- 5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
- 2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
για τη σαντιγύ
- 1 morfat κονσέρβα
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ
1) Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιώσουν.
πηγή