Συστατικά:
3 – 4 φιλετάκια χοιρινά (ψαρονέφρι)
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
3 καρότα, κομμένα σε κυβάκια
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε καρέ
2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε καρέ
1 φλυτζάνι λευκό ξηρό κρασί
λίγο θυμάρι (φρέσκο ή ξερό)
1 πρέζα κύμινο (προαιρετικά)
250 ml ζωμό κοτόπουλου (σπιτικό ή από κύβο)
αλάτι – πιπέρι
Πλένουμε τo ψαρονέφρι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τη σκελίδα του σκόρδου, τα καρότα και τις πιπεριές και τα αφήνουμε να μαραθούν. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το θυμάρι, το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τον ζωμό κοτόπουλου και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 15 περίπου λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το κρέας. Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.